• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Лион д.о.о.
  • Све
  • Лион д.о.о.


Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о.

Лион д.о.о. је основан 1996. године са сједиштем у Градишци. Тада је езгистирала само малопродаја намјештаја. Током даљњег пословања, фирма је почела и са велепродајом намјештаја као и са велепродајом репроматеријала за производњу тапацираног намјештаја што је данас главна дјелатност фирме.

Репроматеријал за тапацирани намјештај углавном увозе из Кине, Турске, Пољске и Хрватске. У широком асортиману производа које нуде за производњу, највећи дио заузимају мебл штофови, еко коже, механизми и кламерице. Лион д.о.о. је основан 1996. године са сједиштем у Градишци. Тада је езгистирала само малопродаја намјештаја. Током даљњег пословања, фирма је почела и са велепродајом намјештаја као и са велепродајом репроматеријала за производњу тапацираног намјештаја што је данас главна дјелатност фирме.

У току 2010. године су добили заступништво за Босну и Херцеговину од реномираног произвођача кламерица, ЕРГО, Хрватска. Преданим радом, професионалношћу и брзом испоруком су стекли репутацију озбиљног добављача како за мале обрте тако и за велике произвођаче намјештаја. Квалитет су препознали не само купци у Босни и Херцеговини већ и купци у земљама у окружењу.

Контакт


Алексе Шантића 16а, Градишка

+387 51 842 010
+387 51 842 023