• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

"Жу-жу" д.о.о.
  • Све
  • Жу-жу


Жу-жу

Жу-жу

Жу-жу

Жу-жу

Жу-жу

Жу-жу

Жу Жу предузеће за производњу и промет хљеба,пецива, торти, колача, пита и лиснатог тијеста

„Жу Жу“ предузеће за производњу и промет хљеба,пецива, торти, колача, пита и лиснатог тијеста основано је 1998године.  Од тада па до данас “Жу Жу” се труди да  испуни потребе и очекивања купаца и да својим квалитетом оправда њихово повјерење.  Предузеће има три малопродајна мјеста, као и велепродају у највећим тржним центрима гдје дистрибуира своје производе.

У својој широкој понуди производа, наша пекара нуди велики асортиман различитих врста хљеба,  пецива, сендвича , пита, лиснатог тијеста, као и велики избор  торти, колача, крофни. Излазећи у сусрет потребама и захтјевима потрошача, постојећи асортиман хљеба и пецива производи се од различитих врста брашна, као што су: пшенично, интегрално, кромпирово, кукурузно, сојино брашно, мекиње, раж…уз присуство различитих семенки: лана, сунцокрета, сусама, овсених пахуљица, кима. Асортиман се свакодневно  обогаћује новим, још укуснијим и квалитетнијим производима.

Посебно  смо поносни на нашу линију производа здраве исхране, која је настала у складу са захтјевима наших потрошача.
У спровођењу политике квалитета примјењујемо принципе важећих међународних стандарда и прописа. Такође, сви продајни објекти задовољавају високе хигијенске стандарде, а наше продајно особље гарантује брзо послужење уз осмјех. 
За постизање и очување свега претходног фирма је имплементирала HACCP сyстем.

“Жу жу” данас има 30 запослених радника који континуирано раде на повећању  малопродајне мреже. У складу са тим особље се стално усавршава и едукује на различитим семинарим

Задовољство и оцјене наших купаца су наше најважније мјерило квалитета производа.

Контакт


Милоша Црњанског 50, Градишка

051/813-095
051/813-095