• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Liberama d.o.o.
  • Sve
  • Liberama d.o.o.


Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Liberama d.o.o.

Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja i promet elestičnih sifona i fleksibilnih višenamjenskih cijevi, distribucija opreme za kupatila, vodomaterijala, kanalizacionih PVC cijevi i pratećeg fitinga, akumulacionih i malolitražnih bojlera, slavina i sudopera visokog kvaliteta.

"Liberama" d.o.o. je ugledno proizvodno trgovačko preduzeće koje više od 15 godina djeluje na tržištu BiH. Preduzeće je osnovano 1992. godine i registrovano kod Osnovnog suda u Banjoj Luci, a sa aktivnim radom kreće 1997. godine.

Kroz neizvjesnost, nepoznanice i poteškoće koje je nosilo domaće tržište, "Liberama" se kroz godine strpljivog i upornog rada razvija u prepoznatljiv brend na tržištu. Proizvodno prodajni asortiman, unatoč pojavi roba sumljivog porijekla i kvaliteta , držimo na nivou koji svojom kvalitetom, modernim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljava i svjetske standarde.

Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja i promet elestičnih sifona i fleksibilnih višenamjenskih cijevi, distribucija opreme za kupatila, vodomaterijala, kanalizacionih PVC cijevi i pratećeg fitinga, akumulacionih i malolitražnih bojlera, slavina i sudopera visokog kvaliteta.

"Liberama" d.o.o. je svojim ozbiljnim i korektnim  odnosom prema poslovnim partnerima  obezbjedila generalno zastupništvo i distribuciju pet proizvodnih brendova iz Srbije i to: "Tehnoexport" d.o.o. Inđija, "Metalac bojleri" d.o.o. Gornji Milanovac, "Metaleks DB" d.o.o. Inđija, "Alba" d.o.o. Niš i "Valdom" d.o.o. Šid.

"Liberama" d.o.o. 2010. godine iz do tada iznajmljenih poslovnih prostora prelazi u vlastiti poslovni objekat, moderno izrađen i opremljen te prilagođen za obavljanje  veleprodajne i maloprodajne djelatnosti na jednom mjestu, iz koga sa svojih šest zaposlenih radnika vrši distribuciju svog prodajnog asortimana kupcima na cjelokupnoj teritoriji BiH.

Kontakt


Lijavčanska bb, Gradiška

051/809-100
051/809-102