• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

O projektu

Ko smo

Portal za povećanje vidljivosti firmi na internetu privreda.org je proizvod dugog istraživanja, planiranja, praćenja potreba, kako vlasnika firmi, tako i konzumenata interneta i, konačno, višemesečne izgradnje do perfekcije. Idejni tvoraci realizator projekta je preduzeće BitLab d.o.o. Banja Luka, čija je djelatnost internet marketing, kreiranje veb sajtova, veb i mobilnih aplikacija,  hosting i administracija servera i online trgovina.


Čemu služimo

Na portalu privreda.org imate mogućnost da predstavite Vašu firmu, da dobijete svoju stranicu i svoj sajt, bilo da je riječ o restoranu, kafiću, prodavnici mobilnih telefona, plesnoj školi, taksi službi ili bilo kom drugom udruženju ili firmi druge delatnosti.

Naša misija

Omogućiti preduzećima i preduzetnicima da uz najbolji omjer uloženog i dobijenog, ostvare poboljšanje vidljivosti na internetu i povećanje broja klijenata.

Cilj nam je da poboljšamo kontakte i poslovnu saradnju između između onih koji nude, i onih koji traže, usluge ili proizvode. Ako imate svoju firmu, preduzetničku radnju i želite da uz minimalnu investiciju dođete do novih klijenata, kontaktirajte nas info@privreda.org.

Stojim vam na raspolaganju i za kreiranje veb i mobilnih aplikacija po vašoj specifikaciji, za usluge hostinga, organizaciju B2B poslovnih susreta, organizaciju naučnih i stručnih skupova, istraživanje i kreiranje najrazličitijih upitnika i online obrazaca.