• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

Bor d.o.o.
  • Sve
  • Bor d.o.o.
  • Bor d.o.o.


Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Bor d.o.o.

Uspijeh zasnivaju na visokom kvalitetu programa, bogatoj ponudi raznovrsnih artikala, visoko profesionalnom nivou usluge proizvoda, kao i brigom za svakog pojedinog kupca, čijim specifičnim zahtjevima pristupaju sa maksimalnom pažnjom i kreativnom ozbiljnošću.

Preduzeće "Bor" d.o.o. osnovano je 1993. godine mada je privredna aktivnost započela 1987. godine kada je registrovana stolarija "Vrhovac" S.Z.R., koja je poslovala do početka rata.

Osnivač i vlasnik je Mladen Vrhovac iz porodice sa višegodišnjom tradicijom u preradi drveta. Preduzeće se do 2000. godine bavilo proizvodnjom ulaznih vrata i balkonskih ograda, a od tada mijenja proizvodni program, ne prekidajući proizvodnju, u proizvođača trpezarijskih stolova i stolica. Modernizacijom proizvodnih kapaciteta preduzeće će značajno poboljšati ekonomske efekte, i stvoriti ekonomski osnov za uspješan razvoj u narednom periodu.

Sav raspoloživi kapital i ostvarena dobit,  ulagana je u modernizaciju proizvodnih kapaciteta. Izgrađene su nove proizvodne hale sa novom opremom koja je omogućila znatno proširenje obima proizvodnje.Uz visok kvalitet rada, dobro osmišljene promotivne aktivnosti i povoljne cijene proizvoda, preduzeće može uspješno plasirati proizvode kako na domaće, tako i na inostrano tržište.

Osnovni cilj je da proizvodi mogu zadovoljiti kriterije vezane za kvalitet i moderan izgled, te zahtjeve kupaca .Do sada su se dokazali na tržištu kvalitetom. Kvalitet proizvoda potvrđen je atestom od certificirane kuće za sistem upravljanja prema ISO 9001:2008, područje primjene, projektovanje i proizvodnja stolica i stolova od punog drveta. Preduzeću "Bor" d.o.o.  je 24. aprila 2011. god. dodijeljena povelja Skupštine opštine Gradiška , za posebne zasluge u razvoju opštine Gradiška, i značajna ostvarenja u oblasti privrede. Uspijeh zasnivaju na visokom kvalitetu programa, bogatoj ponudi raznovrsnih artikala, visoko profesionalnom nivou usluge proizvoda, kao i brigom za svakog pojedinog kupca, čijim specifičnim zahtjevima pristupaju sa maksimalnom pažnjom i kreativnom ozbiljnošću.

Kontakt


Greda br. 34, , Gradiška

+387 (0) 51 870-246 +387 (0) 51 870-044 +387 (0) 65 526-259 +387 (0) 65 803-125
+387 (0) 51 870-246