• +387 66 516 174
  • info@privreda.org

О пројекту

Ко смо

Портал за повећање видљивости фирми на интернету privreda.org је производ дугог истраживања, планирања, праћења потреба, како власника фирми, тако и конзумената интернета и, коначно, вишемесечне изградње до перфекције. Идејни твораци реализатор пројекта је предузеће BitLab д.о.о. Бања Лука, чија је дјелатност интернет маркетинг, креирање веб сајтова, веб и мобилних апликација,  хостинг и администрација сервера и online трговина.


Чему служимо

На порталу privreda.org имате могућност да представите Вашу фирму, да добијете своју страницу и свој сајт, било да је ријеч о ресторану, кафићу, продавници мобилних телефона, плесној школи, такси служби или било ком другом удружењу или фирми друге делатности.

Наша мисија

Омогућити предузећима и предузетницима да уз најбољи омјер уложеног и добијеног, остваре побољшање видљивости на интернету и повећање броја клијената.

Циљ нам је да побољшамо контакте и пословну сарадњу између између оних који нуде, и оних који траже, услуге или производе. Ако имате своју фирму, предузетничку радњу и желите да уз минималну инвестицију дођете до нових клијената, контактирајте нас info@privreda.org.

Стојим вам на располагању и за креирање веб и мобилних апликација по вашој спецификацији, за услуге хостинга, организацију B2B пословних сусрета, организацију научних и стручних скупова, истраживање и креирање најразличитијих упитника и online образаца.